Geplaatst op Geef een reactie

Snow Fox Chalet

Om een nieuw drankje in de markt te zetten besloot ik samen met Yene en nog 2 andere personen om een pop-up winterbar op te richten in het centrum van Kortrijk. De locatie waar het door ging gaan was een gewezen jeugdhuis die sporadisch verhuurd werd aan een studentenclub. Deze zaal was erg ongezellig en dus was het plan om van de binnenkant een houten chalet te maken

Zo gezegd, zo gedaan en dus gingen we op zoek naar paletten, deze vonden we in grote aantallen bij het bedrijf MR Solar, van hen hebben we zo’n 300 wegwerppaletten gerecupereerd in onze winterbar. Elke palet werd gestript en versneden in planken van verschillende formaten. Deze schoten we dan met een nagelpistool in de muur.

Op onze avonden werken we ook met dj’s, deze moesten natuurlijk ook een mooie plaats krijgen. Voor hen besloten we om een soort van huisje te maken in de chalet. Op de foto’s zie je dit ook duidelijk.

Eens alle muren klaar waren en het huisje van de dj stond zoals het moest staan konden we beginnen met decoreren. We plaatsen een kerstboom, kerstverlichting en natuurlijk ook kerstplanten zoals gruillandes.

Onze winterbar is elke vrijdag open, onze laatste avond valt op 28 februari. Elke avond dat we open zijn gieten we ook in een thematisch jasje. Dit schept nog meer sfeer. Wens je meer info over de evenementen, breng dan zeker eens een bezoekje aan onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/snowfoxchalet/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.