Geplaatst op Geef een reactie

Netwerkevent 4: start-up zoek stagiair

Voor een nieuw netwerkevent was ik op zoek naar een origineel gegeven. Dit vond ik via VOKA. Een hele reeks start-ups kwamen hun bedrijf voorstellen aan studenten, dit met de bedoeling om stagiairs aan te trekken. Ik ben niet meteen op zoek naar een stageplaats, maar ik vond dit gegeven zeer interessant om nieuwe organisatie en projecten te leren kennen. Ik pikte er zelfs 2 uit die interessant kunnen zijn voor Allée.

In het totaal waren er 17 start-ups. Het event startte met hun pitches. Tussen de pitches door was er af en toe een kort intermezzo. Zo moesten we op een gegeven moment recht gaan staan om te springen en zo wild mogelijk te bewegen. Even het bloed door de aderen laten stromen!

Ik vond het gegeven van dit event erg leuk. Het waren eens niet de gevestigde bedrijven die hun expertise deelden, maar enkel en alleen start-ups. Velen waren zelf nog zoekende en dit was leuk omdat wij zelf ook in die start-upfase zitten.

Dit event toonde ook het grote nut die stagiairs hebben voor start-ups naar boven. Ze hebben een grote meerwaarde voor bedrijven en hun jonge en flexibele ingesteldheid passen perfect bij start-ups.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.