Geplaatst op Geef een reactie

Mezelf als logo

Op het eerste zicht is het logo vrij basic en neutraal, maar door de stralen uit mijn naam heeft het iets opwindends en uitdagends. Zo ben ik ook, ik lijk iemand die vrij vlot meegaat met de maatschappij, maar dit is meer schijn dan werkelijkheid. Ik ben vrij extravert en heb een sterke mening over bepaalde zaken. Ik ben niet iemand die stil in een hoekje gaat zitten en alles ondergaan. Vandaar de keuze om de stralen en mijn naam in dat hoekje te zetten. Het vierkant ben ik, erg opwindend en uitdagend langs de binnenkant, soms iets minder langs de buitenkant. vandaar de keuze om de pastelvorm langs de buitenkant te gebruiken. Maar, zoals ik al zei, ik blijf niet in het hoekje zitten en daarom springen mijn stralen er soms erg fel uit.

Visitekaartje

Op netwerkmomenten wordt vaak de vraag gesteld als ik een visitekaartje bij me heb. Het werd dan ook vrij duidelijk dat een visitekaartje een must was.

Mijn visitekaartje krijgt dezelfde kleuren als mijn logo om zo één lijn te hebben. Daarnaast vind je alle info dat je moet weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.