Geplaatst op Geef een reactie

Kijkstage KV Kortrijk

Op 21 februari mocht ik een wedstrijddag meevlogen bij Laura Demeyere. Zij werkt als Sales & Marketing Assistant bij KV Kortrijk. Ik keek mee hoe zij zich voorbereiden op een wedstrijd en hoe ze klanten het zo aangenaam mogelijk proberen te maken.

Tijdens deze dag kreeg ik ook de mogelijkheid om zelf wat taakjes uit te voeren. Het waren erg simpele zaken zoals het verdelen van de bandjes die de klanten toegang geven tot het restaurant of de loges. Ik vond het enorm boeiend om de spanning voor een match te voelen stijgen en de manier waarop er omgegaan wordt met brandjes die op het laatste moment nog geblust moeten worden.

Bron: https://sporza.be/nl/matches/voetbal/jupiler-pro-league/2019-2020/regulier/27/kv-kortrijk-krc-genk/

Eens de klanten het restaurant en de loges mochten betreden was mijn aanwezigheid niet zo zinvol meer. Elke klant werd persoonlijk begroet en naar zijn of haar tafel geleid, iets waar ik niet zoveel bij kon helpen. Ook niet echt iets waar ik veel van opgestoken heb.

Na deze dag heb ik onbewust erg veel opgestoken van de manier waarop klanten naar het stadion gelokt worden en hoe ze ter plaatste verwend worden. Het viel mij op dat er erg veel aandacht gaat naar de details. Zo kregen alle genodigden aan de experiencetafel in het restaurant een paar kousen van de club.

Bedankt aan Karel-Jan Vercruysse om deze dag mogelijk te maken en aan Laura Demeyere om mij die dag op sleeptouw te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.