Geplaatst op Geef een reactie

Gentrepeneur Night #1

Op donderdag 17 oktober trok ik richting Gent om naar de eerste Gentrepeneur Night te gaan. Ik ging gaan luisteren naar Maxim Sergeant en Stef Nimmegeers. Ze spraken over hoe het allemaal begon en hoe ze de eerste klanten overtuigenden van hun product.

Maxim Sergeant is de oprichter van Bakkersonline, een online platform dat ondertussen wereldwijd aan de slag is. Ze helpen bakkers om met een breder publiek in aanraking te komen en een betere service aan te klanten te bieden.

Stef Nimmegeers is de mede-oprichter van Bothrs, een bedrijf dat andere bedrijven helpt bij hun digitale problemen. Ondertussen werkten ze al samen met bedrijven zoals Dreamland, Belfius en Edgard & Cooper. Innovatie is de sleutel tot succes, dat was zijn boodschap.

Door hun inspirerende verhalen begon ik zelf na te denken over al mijn projecten. Nieuwe inzichten piepten om de hoek, ze hielpen om kritisch te reflecteren op de projecten waar ik mee bezig ben.

Een belangrijk punt was dat je altijd overtuigend moet overkomen, op die manier zullen de externen waar je mee in contact komt je serieuzer nemen!

Na de sessies bleven we nog even hangen en zo kwam ik in contact met Gilles De Vos, een jonge ondernemer die fietsen verkoopt aan lokale overheden. Hij vertelde over zijn samenwerking met Chines bedrijven en hoe dit allemaal in zijn werk gaat.

Een prettige avond in het centrum van Gent, het inspireerde mij en motiveerde mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.