Geplaatst op Geef een reactie

Afterwork Networking – Apéro Les Bons Tuyaux #2

Het concept van deze avond was vrij simpel, kom allemaal nog iets drinken na de werkdag. Het was een vrij gezellige avond, georganiseerd in de bar van een restaurant. Om de avond af te trappen mocht iedereen die wilde gedurende 30 seconden pitchen over wat hij/zij doet in het dagelijkse leven.

Zelf hebben we ook gepitcht, in het Frans dan nog. Het was een korte pitch over ons SBP. Het was erg leuk om te doen, al moet ik eerlijk toevoegen dat ik wel stress had om dit in het Frans te doen, ik had me daarom voorbereid. Ook de feedback die we kregen na alle pitches was erg interessant.

Na dit pitch-moment bleven we nog om gezellig iets te drinken en wat bij te praten. De avond werd georganiseerd in samenwerking met studenten, dus dat was wel plezant, want naast hen waren wij de enigste die jonger waren dan 30!

Ik leerde er onder andere Maxim Porte kennen, hij is de mede-oprichter van CABOOST, een bedrijf dat andere bedrijven helpt met hun expertise op vlak van marketing en digitalisatie. Ze ondersteunen ook andere bedrijven in het opleiden van hun werknemers en het rekruteren van nieuwe werknemers. Hij vertelde dat hij in dit project gestapt was omdat hij merkte dat dit voor veel bedrijven erg moeilijk is.

Het was een gezellige en geslaagde avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.